"Изкупувайте благовремието, защото дните са лоши" /Ефесяни 5:16/
Ноември, 2014
Декември, 2010

Непорочното зачатие не е загадка за учените

 

 

Когато Йосиф взима девицата Мария за жена, той знае, че тя е “непразна”. На сън му се явява Святият Дух и му съобщава, че тя е заченала непорочно и ще роди Сина Божи. Векове наред непорочното зачатие е предизвиквало спорове и съмнения. От християните то се приема чрез вяра като Слово Божие и Свята истина. Невярващите, на базата на човешката си логика, гледат на него със снизхождение като на мит и легенда. Учените обаче, в края на второто хилядолетие от Рождество Христово, доказаха на света, че са възможни методи за зачатие, за които никой не беше чувал, мислил или осъществил в предишни времена – зачатие ин витро и клониране.

Но Дева Мария не е заченала ин витро, както много хора побързаха да предположат. През последното десетилетие на двадесети век учените стигнаха до обяснението за непорочното зачатие от Святия Дух. Той само е предал генетична информация чрез енергия с колосална мощ от първоизточника – Бог!

Когато през петдесетте години е открита двойната спирала на ДНК, генетиците решават, че тя предава цялата наследствена информация. По-късно става ясно, че в тази спирала се кодират единствено белтъчините. В началото на деветдесетте, учени откриват, че цялостната програма на организма се съдържа в структурата от течни кристали на ДНК – съчетанията на хромозомите образуват холографски решетки, наречени поле. Именно това поле, получавайки програмата, започва да създава вълнов образ на биологичната система, сякаш я рисува във времето и пространството. Например, при деленето на човешки клетки в ембриона, в това поле се образуват вълни, които точно показват къде и кога трябва да растат ръцете и краката, къде точно са очите и носът. Вълновият образ постепенно се запълва с материя и тази фантастична технология се прилага вече милиарди години.

В света има вълни, които се запазват много дълго - смерчове, цунами, кълбовидни мълнии, ударни вълни. Те са в състояние да убият човека. Наричат ги солитони.

Оказва се обаче, че човек носи в себе си такива вълни солитони, които не само че не го разрушават, а напротив, изграждат го. Солитоните са всъщност енергийните вълни, които прочитат, запомнят и препредават генетичната програма. След продължителни изследвания, учените създават генератори на солитони, чрез които по вълнов път предават генетична информация от един биологичен вид на друг. Руският учен Пьотр Гаряев формулира теоретичната основа на вълновата генетика и доказва, че появата на патицо-пиле и пшеницо-царевица въобще не е случайна.
Така учените стигат до непорочното зачатие. Те доказват, че наследствената информация може да се предава от разстояние с помощта на вълните-солитони, изпращани от Творчески разум с колосална мощ. Което означава, че принципно е възможно да се зачене непорочно – организмът да се развива от една клетка, под въздействие на външна енергия и генетична информация. Така логично се обяснява и непорочното зачатие на Дева Мария от Святия Дух. Той само е предал генетичната заповед- информация от първоизточника Бог.

Как се появява живо същество? Под въздействието на вълновите холограми, молекулите се подреждат в сложни структури, от които се състои образът на бъдещия организъм. Но откъде е копиран той? Учените признават, че първият вълнови геном е създаден от енергийно поле със свръхмощна сила. Материалната основа на това поле е физическият вакуум между атомите, изпълнени със свръхлеки частици – микролептони и техните вълни. От такива микрочастички се състоят човешките мисли, от тях се формират и новите идеи, които никому още не са хрумнали. Всички тези частички – енергийни вълни, се раждат от вакуумния супермозък. Когато вълновите холограми се обвият в плътна материя, сътворяват биосистемите.

Така учените стигат до признанието за проявите на Висш разум – Бог, както и до непорочното зачатие и раждането на Сина Божи.