"Изкупувайте благовремието, защото дните са лоши" /Ефесяни 5:16/
Май, 2018
Март, 2014

Подгответе се за войни и световни катастрофи

 

Пророчество на п-р Питър ТАН 

Това послание е предназначено да подготви онези наши приятели и партньори в Сидни, Сингапур /бел. ред. пастор Питър Тан служи там/ и по света, както и християните, които вярват в неговата истинност, за да могат те, заедно със своите семейства, любими и приятели да се придвижат на правилното място, в правилното време и в Божията съвършена воля за техния живот. Най-важното е всеки да открие Божията съдба за живота си и да знае как да отговори на идващите войни и световни катастрофи. Това послание не е предназначено да предизвика страх или тревога, но да извести за идващите събития, които ще променят целия свят. Събитията са част от Божието разтърсване на цялата земя и не могат да бъдат предотвратени или спрени, но нашият отговор трябва да е насочен към увеличаване на молитвите и ходатайствата ни за евангелизирането и спасяването на души и животи.

Евреи 12:26-30: „Чийто глас разтърси тогава земята; а сега Той се обеща, казвайки: "Още веднъж Аз ще разтърся не само земята, но и небето". А това "още еднаж" означава премахването на ония неща, които се клатят, като направени неща, за да останат тия, които не се клатят. Затова, понеже приемаме царство, което не се клати, нека бъдем благодарни, и така да служим благоугодно Богу с благоговение и страхопочитание; защото нашият Бог е огън, който пояжда.”

Горното говори за духовно разтърсване. В това последно поколение, което ще види завръщането на Господа, ще има белег, че Отец на цялото творение царува и е на път да разтърси небесата и земята, за да се върнем от нечестивите си пътища и да се обърнем към Него. Разбираемо е, че мнозина ще намерят това послание за невероятно и ще останат скептични. Нашият отговор е, че ако Бог ни е показал тези събития във видения, правилно ли е да запазим мълчание и да не предупредим света за тях? Ако се окаже, че виденията не са истинни, а ние говорим на хората за тях, само нашата репутация и гордост ще бъдат наранени. Но, ако виденията са верни и ние не уведомим и предупредим света, горко ни, защото, когато това се случи милиарди животи ще бъдат засегнати и милиони, които можеха да бъдат спасени, ще умрат. Така, сблъсквайки се с тежкия избор да запазим мълчание или да кажем на света, изборът ни е да кажем и предупредим.

Във времето на Ной, когато той е казвал на хората за идващия потоп, мнозина са избрали да не му вярват. Когато денят е дошъл и тези събития са се случили, светът е знаел, че Бог в Своята милост е дал предварително предупреждение. Знаем, че има много други по-способни, по-талантливи и по-добри хора, на които Бог би могъл да повери задачата да предупредят света за тези събития. Ние сме смирени от работата и отговорността, която Бог ни даде да предупредим света за идващите събития. Моля, разгледайте критично, проучете и проверете тези пророчества и дръжте здраво това, което е истинно и добро /1 Солунци 5:19-21/.

Седем години на благоденствие и седем години на глад

От 2013 г. до около 2020 г. ние ще видим период на просперитет и богатство, което Бог ще даде, за да позволи на Своите хора и на онези, които са мъдри, да се запасят за годините на глад. Те са подобни на годините на благоденствие и глад по времето на Йосиф /Битие 41:15-32/. Това не означава, че няма да е нормално съществуването на графики на понижение в цикъла на растежа, нито че всяка страна ще преживява просперитет. В края на този период, от 2020 г. до 2027 г., ще има период на голяма рецесия и глад, и ще бъдат засегнати главните валути в света. Съветът към приятели и партньори и към онези, които вярват на това послание, е да съберат своето имущество и да се придвижат до места и страни, които са сигурни пристанища от войни и световни катастрофи, настъпващи преди 2027.

Събития, настъпващи през 2027 – започване на вълнения и войни от 2027 до 2029

Ще има ситуация в Испания, която ще изисква интервенция на ООН и на света. САЩ ще играят ключова роля в тази интервенция и когато се стигне до намеса на САЩ, много нации по света няма да се присъединят към това.

Вътре в самите САЩ ще възникне голямо напрежение, до степен да се разбие съюза на Съединените Американски Щати. Многото видения за вътрешна борба и значителни размирици и нестабилност, които Бог е разкрил на Своите възлюбени светии, ще започнат да се увеличават през годините на глад и ще станат неконтролируеми по време на интервенцията в Испания. Последствията ще бъдат вътрешни граждански войни и това ще предизвика много страни да бъдат засегнати.

Главните европейски страни няма да се съгласят с нашествието в Испания и ще се настроят против САЩ. Много други страни ще започнат да реагират неблагосклонно към САЩ и ще поискат оттегляне на американските военни части, стационирани в техните страни /Южна Корея, Япония, Филипините и др./.

Най-голямата изненада за всички ще бъде атаката на Китай, с 20 военни кораби, два от които – самолетоносачи, срещу главната военна част на САЩ в Индия. След успешното унищожаване на американските бази, военните кораби ще продължат към САЩ, в посока към Вашингтон и Ню Йорк, докато САЩ вътрешно се гърчат в своята собствена гражданска война. Ще има морската битка, в която китайците ще загубят два военни кораба /самолетоносач и разрушител/, а други техни кораби ще бъдат повредени. Останалите кораби ще се върнат обратно в Китай.

Междувременно значителни вълнения ще започнат и в африканския континент, като ще се водят войни между много страни. От около 50 африкански държави, само осем, разположени по целия африкански континент, ще запазят своите граници. Южна Африка ще разшири повече от два, до три пъти своя размер. Това значително вълнение ще се разпространи по целия свят.

В Бразилия три групи, свързани с мафията ще воюват за контрол върху страната. В Аржентина ще стане преврат. Множество страни от различни части на света ще влязат в значителен период на вълнения и безредици.

В Европа - Англия, Франция и Германия ще продължават да настояват за Европейски съюз, който да включва бившите съветски източноевропейски страни и това ще предизвика недоволство в Русия. Ще се разрази война между Русия и Европа. Не война между силите на Оста и съюзниците, но всяка страна ще има свои собствени размирици, някои - граждански войни и след това погранични войни с цел да се разширяват и контролират повече територии сражавали се в Африка и Европа. 

САЩ ще се разбият на няколко страни и никога повече няма да съществуват като САЩ. Това ще се отрази на целия свят. В Средния Изток войната между шиити и сунити ще се интензифицира и две ядрени устройства ще бъдат детонирани.

По време на първата фаза от Европейската война, Русия ще претърпи загуби. В разгара на войната метеорити ще ударят Русия на седем места. Две големи парчета ще ударят област, където има вързани два паднали ангели. Те ще бъдат освободени, но причината не е в метеоритите. Причината за техния затвор е по-скоро духовна. Физическите събития са позволени като знак за събития, които са се осъществили на духовно ниво. Районите, които метеоритите ще ударят през 2027, са показани, с червени точки, а по-големите - като червени кръгове:

Англия, Франция и Германия ще вземат предимство в нападението над Русия, поради шока от падналите метеорити. Те ще завладеят Москва. Руснаците ще контраатакуват на два фронта, от Санкт Петербург и от Москва и успешно ще прогонят европейците обратно. Когато руснаците са пред завладяване на Англия, Франция и Германия, катастрофално събитие ще удари цялата планета.

Световно катастрофално събитие през 2029 – земетресения и цунами

Световно движение за разклащане на земята ще се осъществи във всяка страна – сякаш цялата планета ще бъде разтърсена едновременно. Ще има значителни вулканични изригвания и Исландия ще бъде покрита от морето. Англия ще изчезне под водата.

Главният разлом, който съществува в западната част на САЩ, ще изригне и земетресението, ще се разпространи по целия път от северозападната континентална област на САЩ чак до Мексико, като цялата крайбрежна линия ще изчезне под водата. Трусът ще обхване цялата дължина на крайбрежието на Южна Америка по протежение на Чили.

Подобна линия на разлом в Индийския океан, който изригна през 2004 г., ще изригне много по-силно отново. Земетресението, което ще обхване много страни по целия път от Турция до Китай, ще предизвика много разрушения.

Подводно земетресение ще възникне в западните Филипини и ще предизвика най-мощното цунами, каквото светът някога е виждал, с височина 300 метра в своя епицентър. То ще бъде във форма на полумесец, като върхът на кривата ще е с дължина165градуса, ширина до 45градуса, а долният край с дължина 165 градуса и ширина до 0 градуса /екватора/; средната крива ще е с дължина 140градуса и ширина 17.5градуса /около Северните Мариански острови/. По-долу е показана ориентировъчна карта на събитията:

 Черните линии на картата показват размера на земетресенията. Сините линии показват различните водни хоризонти и цунами, покриващи крайбрежията, а червената линия във форма на полумесец показва най-голямото цунами, каквото светът още не е виждал. То тотално ще унищожи народите, населяващи Филипините, Сингапур, големи части от Малайзия и главните крайбрежия на азиатските страни. То ще достигне до западния бряг на САЩ за един ден и ще унищожи останките от земетресението.

В Австралия Айерс Рок ще бъде разделен на две и нова земя ще се появи на юг – югоизток от Австралия, така че Тасмания няма да бъде повече остров. Нова земя ще се появи и в Нова Зеландия, така че Северният и Южният острови ще станат една земя, като повече земя ще бъде прибавена към североизточния регион на Австралия

Световната карта ще изглежда различно след земетресенията и цунамите, с ясно разграничени Северна и Южна Америка, които ще бъдат разделени от океана. Нивата на морските брегови линии навсякъде по света ще се повишат с четири – пет метра.

От 2020 до 2027 г. хората ще бъдат въвлечени в масово изселване. Във виденията беше показано движението на около 50 милиона души до различни области на прибежище. Главните райони на прибежище ще бъдат Австралия, северните области на Канада, Русия, части от вътрешността на Азия, Южна Америка, Етиопия и др.

Тези видения ще се случат. Работейки тясно с ангелите, свръхестествени неща вече започнаха да стават. Във вторник , на 27 ноември 2012 г. , когато п-р Дейвид, Ами и аз пътувахме между Сидни и Канбера, ние бяхме транспортирани, около 12 ч., на едно разстояние приблизително около 110 километра и заведени в област, където се срещнахме с ангели и архангели. Картата по-долу показва разстоянието и приблизителното време, когато ние бяхме физически транспортирани от точка А до точка В:

 

В точка В аз разбрах, че ние бяхме на различно място и направихме U-образна чупка, за да се върнем на главния път Бартън /северозападен път за Канбера/, когато ние първоначално взехме Федералния главен път /североизточния път за Канбера/. Нашата последна проверка на времето, по време на пътуването, беше 11:30 и ние бяхме сграбчени от вълнението на транспортирането, така че времето, което забелязахме отново бе 12:30 и ние бяхме в точка С, което е нещо невъзможно, защото ако не бяхме транспортирани, щяхме още да бъдем преди завоя на Федералния главен път. Това събитие ни промени физически и духовно.

Всичко това е част от нашите много различни срещи с ангели и има много повече предстоящи свръхестествени неща, когато ние ще ходим публично около света от 2022 г. до 2026 г., за да предупреждаваме за тези идващи събития. Междувременно, към тези наши приятели, партньори, църковни членове в Сидни, Сингапур и по света,които имат шанса да чуят тези послания, моля, пригответе се през следващите седем години и отидете на място на прибежище, което Господ е избрал и към което ще ви води. Нашето желание е да бъдете избавени и да продължите да се подготвяте за грабването и изването на Господ, за което ние ще говорим повече в пълнотата на времето.

За тези от вас, живеещи в страни, които ще бъдат силно засегнати от идващите войни и катастрофи, моля, почнете да се молите през тези следващи седем години за Господната воля и съдба за вашия живот и къде вие трябва да изградите отново вашата база и семейство. Нашите молитви, заедно с вашите, са Господ да спаси колкото може повече души и животи.

Нека нашият Господ да запази вашия дух душа и тяло без порок до идването на нашия Господ Исус Христос /1 Солунци 5:23/.

С любов в Христос,
Пастор Питър

28 юли 2013 год.