"Изкупувайте благовремието, защото дните са лоши" /Ефесяни 5:16/
Юли, 2018
Март, 2017

 Обща акция за директно даряване на храни и продукти за български семейства в нужда

 

 

За четвърта поредна кампания Holiday Heroes стартира кампанията „Избери, Купи, Дари“ съвместно с Kaufland България. Мащабна акция за директно даряване на хранителни продукти е в подкрепа на кампания „Великден 2017“. Целта е хиляди семейства в нужда да получат празнични пакети с хранителни продукти, с които да прекарат с пълна трапеза светлия християнски празник. “Избери, Купи, Дари“ ще се проведе от 15 март до 10 април 2017 г. в пет обекта на Kaufland в София.

Всеки желаещ да стане част от празничните герои на Бълагария може да го направи всеки делничен ден от 18:00 до 20:30 ч., и от 12:00 до 16:00 часа през уикенда, като се включи като доброволец или закупи продукт и го дари на доброволците на Holiday Heroes. Всички събрани продукти ще станат част от празничните пакети, а процесът им на опаковане ще се предава на живо от 8 април до 11 април в YouTube канала на Празничните герои.

Магазините, в които може да дарите храна и продукти в подкрепа на кампания „Великден 2017“ се намират в: - Младост, ул. Филип Аврамов №3 - Банишора, ул. Скопие №1 - Студентски град, ул. Проф. д-р Иван Странски №20 - Руски паметник, бул. Тотлебен №36 - Люлин, бул. Петър Дертлиев №56 Повече за кампанията „Избери, Купи, Дари“ и как да се вкючите в нея можете да намерите тук:

www.holidayheroes.bg/kaufland

Източник: Actualno.com