Общи условия

Магдалена Василева / юли, 30 2023 / Правни документи

Въведение

Добре дошли в „Благо Време за Здраве“ - уебсайт, предоставящ ценна информация, насочена към здравословния начин на живот. Посещението и използването на съдържанието на сайта подлежи на определени условия, които са описани в детайли по-долу. Разбирането и приемането на тези условия е задължително за всички потребители. За целите на настоящите Общи условия, терминът 'потребител' означава всяко лице, което достъпва сайта или използва услугите му, независимо дали е регистриран.

Права на интелектуална собственост

Съдържанието на сайта, включително тексти, графики, изображения и други материали, е защитено от законите за авторското право и сродните му права. Потребителите имат право да използват информацията от сайта за лични и некомерсиални цели, с условие че спазват авторските права и не нарушават никакви други свързани права.

Отговорност

Уебсайтът 'Благо Време за Здраве' и неговите редактори не носят отговорност за вреди, причинени от използването или злоупотребата с информацията представена на сайта. Всяка информация е предоставена с цел общо образование и не трябва да се счита за медицински съвет или консултация. Винаги потърсете професионално медицинско мнение при здравословни проблеми.

Промени в условията

Уебсайтът си запазва правото да променя Общите условия по всяко време. Промените влизат в сила веднага след публикуването им на сайта и са задължителни за всички потребители от този момент нататък.

Контакти

За въпроси, свързани с Общите условия, можете да се свържете с Драгомир Георгиев на адрес: ул. "Васил Левски" 2700, център, 2700 Благоевград, България или чрез електронна поща на [email protected].