ЧЕСТИТО

    РОЖДЕСТВО

     ХРИСТОВО!

  


 

"Изкупувайте благовремието, защото дните са лоши" /Ефесяни 5:16/
Декември, 2011
Октомври, 2009

Масова сватба на деца организира Хамас

Практикуването на педофилия от исляма датира от времето на пророк Мохамед 

   Наскоро в Газа се състоя гала събитие. Групировката Хамас спонсорира масова сватба на 450 двойки. Повечето от младоженците бяха между 20 и 30 години, а булките под 10 г.
   Влиятелни мюсюлмански личности, сред които Махмуд Ал-Захар, лидер на Хамас, присъстваха и поздравиха двойките, които участваха в тази внимателно режисирана церемония.
„С това искаме да кажем на света и на Америка, че не можете да ни отнемете радостта и щастието”, каза Захар на младоженците, които бяха облечени в еднакви официални черни костюми и получиха приветствия в близкия бежански лагер „Джабалия”. Всеки младоженец получи от Хамас 500 долара като подарък. Момичетата, които още дори не са навлезли в пубертета, бяха облечени в бели рокли, силно гримирани и получиха като подарък букет. 
   „Тази масова сватба е подарък за нашия народ, който геройски издържа обсадата”, каза местният лидер на Хамас Ибрахим Салаф.
   Сватбените снимки разказват останалата част от тази отвратителна история.
   Международният център за изследвания на проблемите на жените смята, че на нашата планета има над 51 млн. деца-булки, като почти всички са в мюсюлмански държави. В Египет 21% от тези деца редовно са подлагани на тормоз и малтретиране от своите съпрузи, в Йордания този процент е 26 на сто.
   Според УНИЦЕФ всяка година 3 млн. мюсюлмански момичета са подлагани на осакатяване на гениталиите. Тази практика не е поставена извън закона и в много части на Америка.
   Практикуването на педофилия от исляма датира от времето на пророк Мохамед, който след смъртта на възрастната си съпруга Кадиджа, имал 11 жени и много наложници, сред които и Рейхана - еврейка, пленена от него. Жените и наложниците на Мохамед са били задължени от исляма да задоволяват сексуалните нужди на пророка по всяко време на деня и нощта.
   Това може да не звучи толкова шокиращо, докато не споменем Аиша – любимата жена на Мохамед. Аиша е била дъщеря на Абу Бакр, най-близкия приятел и последовател на Мохамед. В момента, в който Мохамед видял Аиша, той започнал да се стреми тя да му стане жена. Проблемът бил, че по това време Аиша била на 4-5 години, а Мохамед на 50 години. Въпреки това Мохамед не губел време, за да осъществи стремежа си. Когато Аиша станала на 6 години, той поискал ръката й от Абу Бакр. Абу Бакр смятал, че този съюз би бил неправилен, но не поради възрастта на Аиша, а заради това, че смятал Мохамед за свой брат. Пророкът бързо разсеял съмненията на Абу Бакр, като казал, че всичко това е правилно в очите на Аллах. Бащата се съгласил. Малкото момиче станало новата жена на Мохамед. 
   След като се оженили, Мохамед дал благоволението си Аиша да вземе със себе си играчките си и куклите си в новата шатра. Бракът бил консумиран, когато Аиша била на 9 години, а пророкът на 53 г. Мохамед е изчакал 3 години, не защото имал скрупули, че жена му е още дете, а защото Аиша прихванала някаква болест, от която й окапала косата.
Педофилията не само е била практикувана от Мохамед, но е и разрешена от Корана. Тези, които си мислят, че модерният ислям е загърбил тези практики, трябва само да видят снимките и видеоматериалите и да чуят думите на Аятолах Хомейни (Иран) – най-известният ислямски духовник на 20-ти век: „На мъжа е позволено да получи сексуално удоволствие от дете, даже и то да е още бебе. Содомията с дете е разрешена. Ако обаче мъжът причини трайни увреждания на детето, той трябва да му осигури бъдещето и издръжката. Това дете-момиче не се включва в броя на 4-те съпруги на мъжа и той не може да се ожени за нейна сестра. За момичето е по-добре да се омъжи рано, така че менструацията му да започне в дома на мъжа й, отколкото в дома на баща й. Всеки баща, който ожени дъщеря си толкова рано ще има постоянно място в рая.”

   Този текст ни бе предоставен с любезното съдействие на “Християни приятели на Израел”- България

 

Източник: http://thelastcrusade.org/2009/08/07/hamas-plays-host-to-pedophilia/